Energiahatékonysági pályázatok háztartások számára

Folyamatosan jelennek meg a háztartások energiafelhasználását csökkentő beruházásokat támogató pályázatok.

Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) Alprogram / ZFR-KAZ/14
A pályázati portálon regisztrálni a pályázati kiírás meghirdetésétől, pályázatot benyújtani a meghirdetéstől számított 30. naptári napot követően 2015. január 31. napjáig, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehetséges.

Háztartási nagygépek energia-megtakarítást eredményező cseréje alprogram / HGCS-2014
Háztartási nagygépek (hűtő/fagyasztó) új, magas energiahatékonyságú hűtő/fagyasztó berendezésekre történő cseréjének támogatására.
A pályázattal nyugdíjas / nagycsaládos magánszemélyek állami támogatással csökkentett vételáron (állami támogatással csökkentett bolti áron) jogosultak új háztartási nagygép (hűtő/fagyasztógép) beszerzésére. A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon (https://uszt-hgcs.hu) keresztül nyújthatja be a https://www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálon ügyfélkapus regisztrációval rendelkező természetes személy.
A pályázatok benyújtása a Pályázati Felhívás megjelenését követően 2014. november 30-ig vagy a forrás kimerüléséig lehetséges.

Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram / ZBR-NY/14
A pályázati portálon regisztrálni a pályázati kiírás meghirdetésétől, pályázatot benyújtani a meghirdetéstől számított 30. naptári napot követően 2014. november 15. napjáig, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehetséges.

A Pályázati Felhívás, a Pályázati Útmutató és annak mellékletei a Zöld Beruházási Rendszer hivatalos kormányzati internetes honlapjáról (https://www.zbr.gov.hu), valamint az ÉMI Nonprofit Kft. Pályázatkezelő szerv internetes honlapjáról (https://www.emi.hu) érhetőek el.

You may also like...