Lomtalanítási felhívás

LOMTALANÍTÁSI FELHÍVÁS

Értesítjük Tát Tisztelt lakosságát, hogy az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
2022. augusztus 30-án és szeptember 1-jén

 

 LOMTALANÍTÁST végez Tát településen

az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelek részére.

2022. augusztus 30. Kertváros településrész
2022. szeptember 1. Falu, Újtelep, Depó településrész

Lomtalanításba tartozó anyagok: a háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető feleslegessé vált hulladék (pl. bútor, szőnyeg). A kis darabos lomhulladékokat a szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük bezsákolni. Ingatlanonként maximum 2 m3 lom helyezhető ki.

Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), elektronikai hulladék (pl. TV, hűtő, mosógép), gumiabroncs, építési-bontási törmelék, zöldhulladék, kommunális hulladék, szelektív hulladék, kézi erővel nem rakodható túlsúlyos, túlméretes lomhulladék.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az elszállítandó lomot a gyűjtés napján legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék el az ingatlanok elé oly módon, hogy az tehergépjárművel megközelíthető legyen. A gyűjtőjárat minden utcában csak egyszer halad el.

Információval ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat.vertesvideke@nhsz.hu e-mail címen, a 06 34/ 801 040 telefonszámon, valamint a Tatabánya, Erdész utca E. ügyfélszolgálati irodánkban személyesen áll rendelkezésére.

Segítő közreműködésüket előre is kérjük és köszönjük.

Tatabánya, 2022. augusztus

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

You may also like...