Lakossági fórum, Településképi Arculati Kézikönyv

Tisztelt Lakosság!

2017. szeptember 5-én (kedden) 16:00 órai kezdettel lakossági fórumot tartunk a Táti Közös Önkormányzati Hivatalban (2534 Tát, Kossuth L. u. 15.)

2016-ban megalkották a Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvényt. A törvény előírásának megfelelően elkészült Tát Településképi Arculati Kézikönyve, mely a település építészeti karakterének jellemzőit és az alakuló települési környezettel szembeni elvárásokat foglalja össze.

A kézikönyv a települési döntéshozók és a lakosság tájékoztatását segíti, a településképhez illeszkedő karakteres építészeti elemeket tartalmaz, és egyúttal irányt mutat az építtetőknek. Az elkészült arculati kézikönyvvel kapcsolatban véleményükkel, észrevételeikkel Önök is segíthetik munkánkat. Mindenkit szeretettel várunk, aki értékes segítségével és véleményével segíti a település arculatának hosszú távú formálását!

Az arculati kézikönyv erre a linkre kattintva letölthető. Véleményeiket 2017. szeptember 20-ig várjuk a bukovicsne@tat.hu email-címen, és a Táti Közös Önkormányzati Hivatalban (2534 Tát, Kossuth L. u.15.).

Tát, 2017. augusztus 28.

Turi Lajos, Polgármester

You may also like...