Húsvéti Locsolóbál – 2024. március 31. (vasárnap)

Húsvéti Locsolóbál

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Táti Mazsorett és Formációs Tánccsoport Egyesület által szervezett Húsvéti Locsolóbálba. 🐇🌷🥂
A bál elsősorban jókedvet, másodsorban jótékonyságot szolgál, hiszen reméljük, hozzásegít további fejlődésünkhöz, legyen szó új ruhákról, kiegészítőkről, fellépésekről, utazásokról.
Gyertek és bulizzatok velünk húsvét vasárnap! 🎊🎉
A fergeteges hangulatról a VRED zenekar gondoskodik! 🎤🎼
Idén is megtalálhatjátok a Selfie Zoom csapatát, így azonnal kezetekben tarthatjátok a bál legjobb pillanatait kép formájában.
❗️Jegyek február 23-tól megvásárolhatók Táton a Kultúrházban, illetve a csoport tagjainál személyesen. Előfoglalás már most is lehetséges privát üzenetben!❗️
A jegy ára: 3500.-/fő
Lesz lehetőség támogatói jegy vásárlására is.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődni tudtok Filip Dórinál (+36308776715) Szabó Noinál (+36303056693) és Bősz Péternél (+36306362430), illetve itt az oldalunkon privát üzenetben.
Tájékoztatunk mindenkit, hogy a rendezvényen kép-és hangfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvény szervezőivel szemben. Tömegről készült felvételek esetében a felvétel felhasználásához a Szervező nem köteles az azon szereplők beleegyezését kérni.

You may also like...