Család- és Gyermekjóléti Szolgálata Szakmai vezetői tájékoztató

Tát Város Önkormányzat Család- és Gyermekjóléti Szolgálata
Szakmai vezetői tájékoztató

Tisztelt Tát és Mogyorósbánya Lakossága!

A koronavírus járvány, a kórokozó emberről emberre terjedése akadályozásának rendelkezésünkre álló eszközei közül az egyik fontos lehetőség az emberek közötti fizikai távolság növelése. Ez a személyes térben is követendő minta, mely az üdvözlési szokások testi érintkezést eredményező gesztusainak felfüggesztését mutatja. A közösségi térben, pedig javasolt a nagyobb létszámú csoportosulások elkerülése.

Fentiekre tekintettel a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat azt alábbi tájékoztatást adja:

  •  Az ügyfélfogadási idő jelenleg változatlan formában marad, azonban kérjük a tisztelt ügyfeleinket, hogy halaszthatatlan ügyeik miatt részesítsék előnyben a telefonos vagy e-mailben történő kapcsolat felvételt. Amennyiben elengedhetetlen a személyes találkozás, úgy azt előre egyeztetett időpontban tegyék. A várakozás intézményen kívül történjen.
  • Az esetkonferenciák, esetmegbeszélések lebonyolítását a személyes megbeszélés helyett az érintett személyektől írásban bekért vélemények alapján fogjuk végezni.
  • Az érintett családoknál a családlátogatásokat csak a legszükségesebb (súlyos veszélyeztettél összefüggő feladatellátás) esetekben fogjuk személyesen megtenni, helyette a telefonos kapcsolattartásra törekszünk.

Mindezek figyelembevételével kérem, hogy aki lázas, köhög, vagy egyéb betegségre utaló tünete van, az ügyfélfogadási időben se keresse fel a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatot! Adományok fogadását bizonytalan ideig szüneteltetjük.

Elérhetőségeink:
Tát, Móricz Zsigmond utca 1-3.

Tel.: 33/ 445 801
Mobil.: +36 30 20 40 567
E-mail: gyermekjolet@tat.hu

Megértésüket köszönjük!

Keil Mihályné

Szakmai vezető

You may also like...