100 éves a Dorogi Ipartestület – Emlékülés 2023. szeptember 27-én a Táti Kultúrházban

Kedves Vállalkozó Társaink!
Tisztelt Helyi Polgártársaink!

A Pilis-Vértes-Gerecse medence egyik legrégebbi iparos-kereskedői érdekképviselete, a Dorogi Ipartestület 100 éve, 1923. november 18-án alakult meg.
Jelenleg 19 település vállalkozóival vagyunk érdekképviseleti kapcsolatban. A jubileumi 2023. évben ezeken a lakótelepüléseken ünnepi emléküléseket tartunk.

Mivel Tát ennek a 19 községnek egyike, tisztelettel meghívjuk a 100 éves táti helyi gazdaság kialakítását méltató emlékülésünkre.

Időpontja: 2023. szeptember 07. (csütörtök) 17:00
Helyszín: Táti Kultúrház és Könyvtár, 2534 Tát, Móricz Zsigmond u. 2.

Az emlékülést a Tát Város Önkormányzata és a Dorogi Ipartestület közösen szervezi, hogy méltóképpen adózzunk az elmúlt 100 évben a településen tevékenykedő vállalkozások emlékének.
Hívunk mindenkit, akit érdekel lakóhelyének gazdaságának kialakulási története. Hívjuk a jelenlegi vállalkozókat, hogy bemutassuk az elődök közösségben a közösségért végzett munkáját. Várjuk a volt vállalkozók leszármazottait, a lakosság múlt iránt érdeklődő képviselőit.
Kérjük, tiszteljék meg rendezvényünket, ahol érdekes, talán eddig nem ismert részleteket tudhatnak meg a helyi iparosok – kereskedők munkájáról.

Érdeklődő megjelenésüket előre is köszönjük.

Dorogi Ipartestület
Tát Város Önkormányzata

You may also like...